مزاج میوه های متفاوت سیب مرکز القوی و گرم و خشک است. گلابی گرم و تر، انار سرد و تر، خرما گرم و خشک و به معتدل است. قیسی و گیلاس گرم و تر است. شفتالو، آلبالو و آلو سرد و تر هستند. زیتون رسیده گرم و تر ولی زیتون کال سرد و خشک است. زرد آلو سرد و تر، موز معتدل، گوجه سبز سرد و خشک، آناناس گرم و تر و آلوبخارا سرد و خشک است. پاپایا (خربزه درختی) گرم و تر، آلو سیاه سرد و تر، انبه گرم و تر، آلو زرد و ازگیل سرد و خشک و کُنار خشک است. ده حقیقت که در مورد ویتامین B باید بدانید
دلایل سردی پاها چیست؟
جوش زدن هر قسمت از صورت نشانه چيست؟
سرد ,تر، ,خشک ,تر ,آلو ,زرد ,سرد و ,گرم و ,و تر، ,و خشک ,و تر
درباره این سایت